Foredrag med Steffen Jensen.

Onsdag d. 10/1-2024 kl. 19:00

Danmarks Veteraner Kronjylland inviterer veteraner og pårørende til foredrag med Steffen Jensen:
Onsdag d. 10. januar 2024 kl. 19.00
i Glassalen, Hjemmeværnscenter Randers
Kavalerivej 5-9
8930 Randers NØ

Steffen Jensen, Korrespondent i Mellemøsten.
Hjemme i stuerne sidder vi og ser en del af verden, som er fjern for os, men det er vigtigt at huske på, at intet af det som sker i Mellemøsten, er hvad det umiddelbart ser ud til. Vi tror, at vi har forstået det, men må sande, at virkeligheden er en anden. I disse områder forekom virtual reality lang tid inden, internettet blev opfundet.
I sine mere end to årtier som korrespondent i Mellemøsten har Steffen Jensen erfaret øjenåbnere som denne, og han samtidig været vidne til nogle af nyere histories mest dramatiske og medrivende hændelser.

Hold dig opdateret her på hjemmesiden og på Facebook.

L U K K E T for tilmelding grundet meget stor interesse.

Resume – 10/1:

Danmarks Veteraner Kronjylland var igår onsdag nødsaget til at flytte foredraget til Glassalen på Hjemmeværnscenter Randers pga. af næsten 80 tilmeldte til foredraget med journalist og mellemøstkorrespondent, Steffen Jensen.
Forventningerne var høje, og blev til fulde indfriet. Levende og entusiatisk fortalte Steffen Jensen om sit arbejde i Mellemøsten. De fremmødte fik anekdoter fra krigene i Libyen, Irak og Mellemøsten, hvor vi blev taget med bagom scenen og hørte om oplevelser, som ikke blev transmitteret på TV. Det blev en fantastisk spændende aften, hvor både tid og sted forsvandt, så vi sluttede senere en planlagt. En stor tak til Steffen Jensen for at give veteraner og pårørende en fantastisk oplevelse.