Foredrag med Ruben Fønsbo

Danmarks Veteraner Kronjylland inviterer til foredrag onsdag d. 8/5-2024 kl. 19.00.

Under overskriften : FELTPRÆST FOR DANSKE SOLDATER I AFGHANISTAN
inviterer Danmarks Veteraner Kronjylland veteraner og pårørende til et superspændende foredrag med feltpræst, Ruben Fønsbo.

Et billedforedrag om seks måneder blandt udsendte danske soldater i Kabul.
Foredraget fortæller om udsendelse til Afghanistan og kommer bl.a. ind på hvorfor der gennem en årrække var danske tropper i landet, hvilke opgaver soldaterne løste, hvad det vil sige at arbejde som præst i en krigszone, hvilke opgaver man løser som feltpræst, og hvorfor det overhovedet gav mening at engagere sig en krig mange tusinde kilometer fra kendte og trygge omgivelser.
Efter foredraget er der tid til spørgsmål og debat.

Det sker som sædvanligt i
Veteranhuset
Kavalerivej 16
8930 Randers NØ

Tilmelding via link herunder – SENEST tirsdag d. 7/5.


Resume – 8/5:

Danmarks Veteraner Kronjylland havde onsdag aften besøg af felt- og fængselspræst, Ruben Fønsbo, der berettede om, hvad det vil sige at arbejde som præst i en krigszone, hvilke opgaver man løser som feltpræst, og hvorfor det overhovedet gav mening at engagere sig en krig mange tusinde kilometer fra kendte og trygge omgivelser.
Ruben Fønsbo fortalte også om sit arbejde som fængselspræst, hvor det har vist sig, at han kommer i kontakt med mange veteraner. Han fortalte om de samtalemetoder han brugte for at åbne op for dem der havde svært ved at fortælle deres historie. Et superforedrag !