Totalforsvarsmesse

Kære Veteran.

Danmarks Veteraner Kronjylland inviterer veteraner og pårørende til den første og største Totalforsvarsmesse i 25 år i Fredericia lørdag den 20. april med afgang fra:
Veteranhuset Kavalerivej 16, 8920 Randers NØ kl. 0700 og hjemkomst samme sted ca. kl. 1800.
Turen er GRATIS! Max. 4 pladser pr. tilmelding.
Der serveres rundstykker og kaffe/te på turen til Fredericia.

Vi har desværre oplevet at tilmeldte ikke dukker op. Vores gratis arrangementer er forbundet med udgifter til foreningen. 
Derfor: Lad være med at tilmelde dig før du er sikker på, om du kommer – eller i det mindste meld afbud.
Sammen med Forsvaret, herunder hjemmeværnet, sundhedsvæsenet, politi, beredskab, forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien sættes der hen over tre dage fokus på Danmarks (og nogle af vores allieredes) mulighed for at bidrage til vores fælles tryghed og sikkerhed.

Hele MesseC i Fredericia fyldes med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme og laver opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere. Udenfor kommer du bl.a. til at opleve demonstrationer af robothunde, droner, kampvogne, faldteknik, røg, brag og andet godt. I Fredericia Havn vil danske og allierede flådeskibe være med til at gøre begivenheden til en fest.

Link til arrangementet:
https://folkogsikkerhed.dk/action24

Seneste tilmelding er den 17. april via link herunder.


Resume – 20/4:

Danmarks Veteraner Kronjylland var i dag, lørdag, vært for veteraner og pårørende på tur fra Veteranhuset i Randers til Totalforsvarsmesse 2024/Action 24 i Messehallerne i Fredericia. Obligatorisk holdt vi pause på Ejer Bavnehøj hvor kaffe og rundstykker blev nydt. Ankommet til Messehallerne i Fredericia fik vi rig mulighed for gennem dagen at få syn for sagen for hvad Forsvaret, herunder hjemmeværnet, sundhedsvæsenet, politi, beredskab, forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien kan bidrage til vores fælles tryghed og sikkerhed med grej, gear, gadgets, mennesker, hunde, kampvogne, helikoptere, snescootere, faldskærme. Der var opvisninger med hunde, musikkorps, heste og meget, meget mere.
I Fredericia Havn var vi om bord på fregatten Peter Willemoes, ligesom der var mulighed for at se en SAR operation (redningshelikopter samler forulykket person op af vandet) samt en tysk ubåd. Der var endvidere mindre fartøjer tilhørende den danske marine.